SEMESTERN ÄR SLUT!

Semestern är slut för Radical Cup Scandinavia!

Efter en lång sommarpaus är det äntligen dags för poängjakt i Radical Cup Scandinavia. Ett regnigt Anderstorp rörde upp i grytan under serieledande Jani Hjerppe vilket har gjort den kommande tävlingen på Rudskogen till ett absolut måste att prestera på om man vill ha hopp om att stanna kvar i toppen av tabellen.

Erik Stillman gjorde en riktig kanonhelg på mossen och kunde därmed hålla en jagande Filip Svensson bakom sig i tabellen. Filip har imponerat stort under sin debutsäsong och vill säkert visa vad han kan prestera i vad som ser ut att bli ett regnigt Rudskogen!

Norska förarna Jørn Martin Aalerud, Thea olsen och Ole Jacob Nilsen har mycket att hämta på hemmabanan och speciellt Jørn Martin har en del att leva upp till efter hans trippelvinst 2017! Frågan är om det kan bli favorit i repris?

Thea Olsens bil har tidigare gått först över mållinjen på Rudskogen och vi kommer inte bli förvånade om den unga Norskan kan blixtra till rejält under helgen!

Peter Gustafsson var eggande nära en pallplats här förra året och kommer att göra allt för att fixa det den här gången! 

Seppo Mäntylä har visat ett rejält uppsving i sin racepace under 2018. Något som kan göra honom till en tuff utmanare på den slingriga arenan där Bo Eliasson och Michael Kullzén också vill få upprättelse efter historiskt tuffa race.

Nytillskottet Kristoffer Silliløkken har haft bra träning och fina race på banan inför den stundande racehelgen och det ska bli ruskigt intressant att se vad han kan göra bakom ratten.

En fullspäckad helg med racing väntar våra förare och det kommer säkerligen bli fajter att minnas en lång tid framöver! Missa inte detta!

 

Translate »