RXC V6 | RXC Turbo 500 | RXC Turbo 500R

RXC V8 | RXC GT3

0-100 (sek)

Toppfart (km/h)

Vikt (kg)

Effekt (hk)


Radical RXC spränger gränserna på vad som tidigare tros ha varit möjligt på superbilsmarknaden. Mer dynamisk, aggressiv och prestandafokuserad än något annat du sett!

Radical RXC är inspirerad av Le Mans bilar och kommer imponera på gatan i sin väglagliga form samt krossa motståndet i en version gjord för internationella GT mästerskap. Road trips, bandagar och racehelger kommer aldrig vara dem samma igen.

RXC är resultatet av över tre års utveckling och hårt arbete från Radical Sportscars. Målet var alltid att göra en riktig superbil som gör att du kan känna dig som en Le Mans förare när som helst.

Med fyra olika specifikationer har du stora valmöjligheter vare sig du vill ha din RXC för banan eller gatan.

RXC V6 är för dig som älskar den rappa responsen och låga mängden service som en Ecoboost sugmotor för med sig. Med 380 hästar bakom ryggen så kan vi garantera en riktig upplevelse utan några som helst hjälpmedel!

RXC Turbo 500 är bilen för dig som vill skämma ut rödljusracers rejält, med smått otroliga 530 hästar på 930 kilogram så finns det inget som kan förbereda dig på den enorma farten. Att den dessutom krossar allt från Mclaren P1 till LaFerrari och Porsche 918 på banan är självklart en välkommen bonus.

2016 presenterades den helt nya RXC Turbo 500R, med över 600 hästkrafter, kolfiberkaross och ett exklusivt designpaket av Aznom Automotive. Det finns inga tvivel om att världens superbilstillverkare känner pressen när en 500R redefinerar vad en superbil är och hur rimlig kostnad den kan ha!

Vill du känna dina trumhinnor jobba på bristningsgränsen? Då är RXC V8 bilen du letar efter, 500 hästkrafter och 10500 RPM inger respekt. Mer välbalanserad banbil får du leta efter.

Är Le Mans målet? Radical RXC GT3 är Radical Sportscars bidrag till racingklassen GT3 och bilen är fullt homologerad för tävling internationellt. Med överlägsen aerodynamik och en skottsäker motor så kan du förvänta dig storverk från nykomlingen i Radical-familjen.

Vad du än väljer kan vi lova en upplevelse som ingen annan kommer nära. Det här är Le Mans för gatan!

För prisuppgift kontakta: info@radicalsportscars.se

This is as good as driving gets!

Top Gear


A Nurburgring record-holder in waiting

Autocar


The closest thing to a road-legal Le Mans racer.

Carmagazine


The Radical RXC Turbo has the P1 beat for way less.

Jalopnik


*Alla specifikationer hänvisar till Radical RXC Turbo 500R

Translate »