Mantorp Park - Huvudkontor


På Mantorp Park hittar du Radical Swedens huvudkontor, showroom och kundgarage.

Här kan du beskåda nästan alla modeller från Radical Sportscars, däribland SR3 RSX, SR1 och RXC! För dig med licens finns det även möjlighet till testkörning av bilarna ihop med Drivers Club som håller bandagar vid utvalda tillfällen under året.

Ingen licens? Oroa dig inte, vi kan hjälpa dig med datum för licenskurs! Annars är medåkning ett utmärkt sätt att få känna på Skandinaviens snabbaste racingbilar.

För dig som behöver reservdelar så är det också här Radical Swedens reservdelslager håller hus. Vi har delar till alla olika modeller som erbjuds av Radical. Har vi inte en del hemma så kan ordna fram den på så lite som två dagar!

Hos Radical Sweden kan du också hyra instruktör i form av 2012 års Radical-mästare Simon Hultén. Att hitta farten runt Sveriges bästa motoranläggning har aldrig varit enklare och mer priseffektivt.

Välkommen in!


Hitta till oss!

Radical Sweden - Main Office

Du är alltid välkommen till Radical Sweden på Mantorp Park för att titta eller känna på Skandinaviens snabbaste racingbilar!

Vår filosofi är att erbjuda den snabbaste racingen, mest extrema gatbilarna och den mest lärorika utbildningen för de bästa pengarna!

Tyronne Hultén

Generalagent, Radical Sweden

Translate »