Z

ANMÄLAN 2018 - ÖPPEN


Välkommen till 2018 års anmälan för Radical Cup Scandinavia!

Skulle det mot förmodan uppstå något problem med din anmälan så kan du kontakta oss eller självklart anmäla dig via info@radicalsportscars.se.

Vänligen notera att detta är en anmälan till administrationen på Radical Sweden och skall inte ses som en anmälan till de organisationer som RCS bedrivs i samarbete med. Självklart hjälper vi dig genom att skicka in din anmälan till dessa organisationer.

I anmälan ingår det en form för att anmäla en potentiell andre förare. Skall du köra med samma andre förare hela säsongen så är det bara att fylla i denna och bekräfta din anmälan. Skulle du däremot vilja köra med flera olika andre förare under året så kontakta gärna oss med denna info på samma adress som ovan.

För 2018 är anmälan bindande, skulle du behöva avanmäla dig så skall detta göras minst en vecka innan berört tävlingsdatum, du kommer då faktureras halva anmälningsavgiften. Görs avanmälan under samma vecka som tävlingen eller skulle du oanmält inte dyka upp till anmäld tävling så kommer du att faktureras full anmälningsavgift för berörd tävling.

Radical Sweden

Translate »